De knettergekke en altijd feestende Neder-Belg Da Rick (Flor Theeuwes) was in de 90’s & 00’s samen met  Da Boy Tommy verantwoordelijk voor meer dan 15 Belgische Ultratop 20 hits.

Hits als: Halloween #1, Candyman #1, Attention #12, Bill & Monica #9 en Let’s Get Ready to Rumble #9  zijn nog steeds dikke feestklassiekers waarop ieder publiek helemaal los gaat!

Als DJ & MC weet Da Rick als geen ander hoe het is om een zaal op z’n kop te zetten.  Van Sportpaleis tot groot festival en van fuifzaal tot feesttent.  Met meer dan 1000 optredens over de hele wereld is zijn ervaring de garantie tot FEEST.

Als producer van de wereldhit ‘Listen to your Heart‘ brak Flor met zangeres Edmee alle records; nummer 8 in de USA Billboad HOT 100 en Top 10 over heel de wereld! Een prestatie die zelfs bij de grote Dance DJ‘s van nu nooit meer is geevenaard! Nog steeds maakt Da Rick met grote regelmaat lekkere Dance-knallers! Zo zijn ‚Break the Silence‘ en ‚Banaan‘ (samen met Pat B) grote knallers in de Freestyle. En is ‚Liever Doof‘ de nieuwste Carnaval-Hardstyle hit!

Da Rick
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie